Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВИдеята да се налага глоба и

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВИдеята да се налага глоба и
Коментари Харесай

Веселинов: Кампанията не трябва да е гротескен кошмар, в който всички са караконджули и хората да се отвращават

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Идеята да се постанова санкция и затвор за политици, които популяризират лъжи произтича от предизборната акция, която тече сега и от неистовите напъни да се печелят гласове посредством клюки, посредством поднасяне на безспорни неистини и в опит да се окаля целия политически терен, с цел да може нечие кално леке да не проличава.

Това разяснява в ефира на бТВ Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.

Примерно наказани на две инстанции политици четат морал, изясняват, че цели партии правят престъпления, купуват гласове и така нататък Няма доста разновидности, с цел да познаете за кого приказвам, уточни той.

Всичкото това говорене на неистини и очерняне на хората води до общо омерзение от политиката и по този начин хората стопират да гласоподават. Това е едно от огромните прпестъпления против българите, уточни той.

 Нека приказваме на гласоподавателите за това какво считаме да създадем, с цел да им създадем живота по-нормален, а не да се опитваме да се вкарваме в някакъв гротескен призрачен сън, в който всички са някакви караконджули и хората да се дистанцират и да не имат вяра в държавността. Така че настояването за тези санкции от страна на Вътрешна македонска революционна организация е даже непретенциозно, разяснява Веселинов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР